Veiligheidsopleidingen

Cabooter people academy

Veiligheidsopleidingen van A tot Z

Veiligheid wordt een steeds belangrijker onderwerp voor bedrijven en organisaties. De wetgeving schrijft voor dat bedrijven moeten voldoen aan de veiligheidseisen. Maar ook de samenleving en medewerkers van bedrijven en organisatie verwachten dat de bedrijfsveiligheid geregeld is.
Een organisatie wordt daar dus ook op afgerekend bij ongevallen en incidenten. Zijn de zaken bij uw bedrijf of organisatie goed geregeld? Zijn er eigenlijk voldoende opgeleide mensen paraat als er iets voorvalt? Weten de medewerkers wat ze moeten doen bij een ongeval? Weet men ook hoe men veilig en verantwoord moet werken? 

Gevaar en risico’s zijn een onderdeel van onze samenleving, zowel in het dagelijkse leven als op de werkvloer.

Met de veiligheidsopleidingen van Cabooter People Academy (VCA/BHV) leren de cursisten op een actieve wijze om te gaan met calamiteiten, het verlenen van Eerste Hulp, maar ook om preventief in te grijpen en zo noodsituaties te voorkomen. 

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Cabooter people academy

Contact

Wij komen graag persoonlijk met u in contact. Via ons contactformulier vraagt u vrijblijvend informatie op. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen en/of u de gewenste informatie te sturen.  U mag ons ook direct bellen via 06-50205639