Medewerkers van de haven van Bakoe ondergingen een training van 1 maand in het grootste logistieke centrum van Europa!

Medewerkers van de haven van Bakoe en een aantal bedrijven die actief zijn op het gebied van logistiek in Azerbeidzjan hebben het trainingsprogramma in Echt en Venlo met succes afgerond.

De deelnemers namen eerst deel aan seminars van 1 week van professionele specialisten bij Cabooter People Academy, partner van Cabooter Group, waarna ze hun vaardigheden en ervaring op het gebied van echt werk gedurende 3 weken verhoogden. Dit in samenwerking met Pontifex Examenbureau.

Tijdens de training leerden en oefenden de deelnemers de methoden van effectief beheer van verschillende soorten moderne logistieke technieken, de methoden voor het toepassen van de meest succesvolle oplossingen voor het ontvangen, plaatsen en verzenden van vracht in een operationele vorm. Tegelijkertijd maakten de deelnemers kennis met de methoden om een veilige werkomgeving te creëren volgens de nieuwste normen in logistieke centra.

Opgemerkt moet worden dat dit programma wordt geïmplementeerd op basis van het memorandum van overeenstemming dat in november 2019 is ondertekend tussen de haven van Bakoe en een van europa’s grootste logistieke centra, “Cabooter Group”. Dergelijke programma’s, die een onschatbare rol spelen bij het bestuderen van geavanceerde praktijken die in Europa worden toegepast op het gebied van logistiek, transport en handel, zijn gepland om regelmatig te worden georganiseerd door de haven van Bakoe.