Safety & Consultancy

Cabooter people academy

Safety & Consultancy

Bij Cabooter People Academy geloven wij in het voorkomen van ongevallen. Wij streven ernaar dat elke werknemer na zijn of haar werkdag weer veilig en gezond naar huis gaat. Wij kijken vanuit een doelgericht oogpunt naar veiligheid waarbij we de mens vooropstellen. Risico’s zijn er altijd, het is belangrijk om hier op een bewuste manier mee om te gaan en ervoor te zorgen dat deze risico’s zo klein als mogelijk gemaakt worden, waarbij het nog wel werkbaar blijft.

Menselijk gedrag is een cruciale factor op de werkvloer. Daarom is training en opleiding essentieel.  Cabooter People Academy helpt organisaties en hun mensen bij de doelstelling dat iedereen veilig moet kunnen werken. 

Door onze deskundige blik binnen uw organisatie en bijvoorbeeld het aanleveren van een op maat gemaakte RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie), kunnen wij u helpen om risico’s volledig in kaart te brengen en te adviseren welke maatregelen er getroffen moeten worden om deze te beperken en aan te pakken. Een belangrijk “weetje” dat regelmatig niet bekend is binnen een bedrijf, is dat een RI&E verplicht is voor iedere werkgever/bedrijf met personeel!

Cabooter people academy

Contact

Wij komen graag persoonlijk met u in contact. Via ons contactformulier vraagt u vrijblijvend informatie op. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen en/of u de gewenste informatie te sturen.  U mag ons ook direct bellen via 06-50205639