Over Ons

Cabooter people academy

Over Ons

Cabooter People Academy is een opleidingscentrum in diverse opleidingen en trainingen in logistiek, veiligheid en operational excellence. Wij zijn CCV-gecertificeerd: dat wil zeggen dat wij vakbekwaam zijn opgeleid én aangesloten zijn bij het CBR.

Wij geven diverse opleidingen in een all-in concept voor heel Nederland. Vanuit onze vestigingen in Echt en Venlo, verzorgen wij de diverse opleidingen door het gehele land. Tevens kunnen wij deze opleidingen op verzoek op locatie geven. De opleiding kan dan specifiek worden gericht op probleemvraagstukken op de werkvloer. Niet alleen de werknemer, maar ook de werkgever moet hier immers beter van worden.

Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij regelmatig schade wordt gereden aan de stellingen in een magazijn. Hier kunnen we specifiek aandacht aan besteden, zodat er uiteindelijk minder kosten worden gemaakt.

Wij staan voor jou klaar!

Waarom Cabooter?

Aantrekkelijke prijs/
kwaliteitsverhouding

Wij werken alleen samen met ervaren instructeurs die zelf vanuit de werkvloer geopereerd hebben

Verder bepaalt u waar, wanneer en het tijdstip van de cursus

Wij stellen ons zeer flexibel op zodat de verplichte (na)scholing nooit ten koste kan gaan van productieprocessen

1

Wij zijn bereid om eventuele
ploegendiensten mee te draaien zodat de werkzaamheden niet onderbroken hoeven te worden

Z

Opleiden in het weekend is voor ons ook geen probleem

Cabooter people academy

Wie gingen u voor

Nieuws over Cabooter People Academy

Nieuws

Cabooter people academy

Contact

Wij komen graag persoonlijk met u in contact. Via ons contactformulier vraagt u vrijblijvend informatie op. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen en/of u de gewenste informatie te sturen.  U mag ons ook direct bellen via 06-50205639