Opleiden met baangarantie

U kunt zich kosteloos aanmelden door te solliciteren bij een van de onderstaande uitzendbureaus. Komt u in aanmerking voor een opleiding dan plannen we een training voor u in. Wij gaan in de tussentijd op zoek naar een geschikte baan voor u. Het doel is om u binnen 30 dagen na het behalen van uw certificaten aan een baan te helpen.
Lukt het ons niet om binnen 30 dagen na het behalen van uw certificaat een baan te vinden? Dan ontvangt u het certificaat volledig gratis. In dit scenario vervallen alle kosten.

Bekijk de vacatures bij een van onze aangesloten uitzendbureaus.

Meer informatie nodig? Neem dan contact op via het contactformulier.

Aanmelden

1 + 12 =

Locatie

Cabooter People Academy
Vliegveldweg 152
6199 AD Maastricht
Nederland

Cabooter People streeft ernaar als intermediair dé partner te zijn voor
werkzoekenden met behulp van een ruime ervaring in arbeidsbemiddeling en een persoonlijke aanpak. Met behulp van onze ruime kennis, ons grote netwerk en oprechte interesse vinden wij snel de perfecte baan voor u!

Cabooter People is met name gespecialiseerd in logistieke-, productie- en technische functies. Onze hoofdvestiging ligt in Venlo en wij bemiddelen met name in de regio Noord- en Midden Limburg.
Heeft u interesse in een opleiding met BAANGARANTIE? Neem dan snel contact met ons op!

U gaat op basis van uw voorkeuren aan de slag bij één van onze opdrachtgevers en gaat gelijktijdig starten met de gekozen opleiding(en). Naast het salaris betalen wij voor uw opleidingskosten. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Neem vrijblijvend contact op!
E-mail: info@cabooterpeople.nl
Telefoon: 077-7600096

Logistiek is de levensader van ieder bedrijf. Alle goederen en producten op het juiste moment op de juiste plek te krijgen; dat is een hele uitdaging
en bepalend voor het succes van het bedrijf. Wilt u hier onderdeel van uitmaken?
Cabooter People Academy werkt nauw samen met SD Worx Staffing Solutions om ervoor te zorgen dat we u de juiste opleiding met baangarantie kunnen bieden, met een zeer hoge slagingskans.

SD Worx Staffing Solutions heeft voldoende mogelijkheden. Samen vinden we de uitdaging die bij u past! Neem direct contact op.

SD Worx Staffing Solutions Sittard
046 458 44 09 of stuur je cv naar sittard@flexpoint.nl

SD Worx Staffing Solutions Maastricht
043 362 29 29 of stuur je cv naar maastricht@flexpoint.nl

SD Worx Staffing Solutions Heerlen
045 574 34 44 of stuur je cv naar heerlen@flexpoint.nl

SD Worx Staffing Solutions Roermond
0475 33 04 33 of stuur je cv naar roermond@flexpoint.nl