Logistieke Opleidingen

Cabooter people academy

Onze Logistieke Opleidingen Diensten

Werken met interne transportmiddelen is niet zonder gevaar. Wie met een intern transportmiddel werkt, moet kunnen aantonen dat hij/zij op de hoogte is van de veiligheidsvoorschriften, Arbo-regels, verkeersregels, etc. Naast deze theoretische kennis moet men natuurlijk ook in de praktijk met diverse interne transportmiddelen kunnen omgaan.

Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers is het van groot belang dat personeel dat met een intern transportmiddel werkzaamheden verricht een gedegen opleiding heeft gevolgd. Werkgevers zijn niet verzekerd op het moment er een ongeval gebeurd wanneer het personeel niet de juiste opleiding heeft gehad.

Bij Cabooter People Academy halen cursisten in 1 dag het certificaat voor de heftruck, reachtruck, elektrische pallettruck, stapelaar, reachstacker, terminal trekker of hoogwerker. Combitrainingen van meerdere machines of Incompany (bij het eigen bedrijf) zijn hierbij ook mogelijk. De cursus is zo opgebouwd dat deze door iedereen gevolgd kan worden (met of zonder ervaring).

De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen. Het praktijkgedeelte wordt beoordeeld door de instructeur.

Hoogwerker

EPT (Elektrische pallettruck)

Reachstacker

Stapelaar

Terminal trekker

Reachtruck

Heftruck

Cabooter people academy

Contact

Wij komen graag persoonlijk met u in contact. Via ons contactformulier vraagt u vrijblijvend informatie op. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen en/of u de gewenste informatie te sturen.  U mag ons ook direct bellen via 06-50205639