Ons nieuw adres is Rijksweg Zuid 19, Echt.

Cabooter
People Academy

Cabooter People Academy is een opleidingscentrum in diverse opleidingen en trainingen in logistiek, veiligheid en operational excellence.

Hier kunnen wij jou mee helpen!

Onze Diensten

Keuring & Inspectie

Sinds 5 december 1998 is in de wet vastgelegd, dat arbeidsmiddelen periodiek door een deskundige gekeurd dienen te worden. 

Logistieke Opleidingen

Werken met interne transportmiddelen is niet zonder gevaar. Wie met een transportmiddel werkt, moet kunnen aantonen dat..

Veiligheidsopleidingen

Veiligheid is steeds belangrijker voor bedrijven. De wet schrijft voor dat bedrijven moeten voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. 

Cabooter people academy

Over Ons

Cabooter People Academy is een opleidingscentrum in diverse opleidingen en trainingen in logistiek, veiligheid en operational excellence. Wij zijn CCV-gecertificeerd: dat wil zeggen dat wij vakbekwaam zijn opgeleid én aangesloten zijn bij het CBR.

Wij geven diverse opleidingen in een all-in concept voor heel Nederland. Vanuit onze vestigingen in Echt en Venlo, verzorgen wij de diverse opleidingen door het gehele land.

Cabooter people academy

Wie gingen u voor

D. van der Weert

Ik ben echt zwaar tevreden, Echt een top dag gehad, ik heb zelf moeite met theorie etc, maar door super duidelijke informatie en een leuke leerzame/ ontzettend gezellige dag heb ik mijn heftruck-certificaat in de pocket met vele dank aan Cabooter People Academy dank u wel Danny & Dylano, Jullie zijn de BESTE!

 

Rick Jacobs

“Vandaag weer een certificaat rijker. bedankt voor de leerzame dag en de duidelijke uitleg, met goed zicht op hoe het in de praktijk ook is. is me zeer goed bevallen.”

Willi Malinowski

“Ein sehr toller Cursus mit einem sehr freundlichen und kompetenten Ausbilder es ist nur weiter zu empfehlen!”

Andy Timmermans

“Vandaag me reachtruck-certificaat gehaald dankzij de goede instructies van onze instructeur van Cabooter People Academy. Op na vele veilige werkdagen. Bedankt Danny Potthoff!!”

Tiago Teixeira

“Vandaag reachstacker certificaat gehaald, aanrader”

Wesley Vanovermeere

“Ook ik mag zeggen dat ik geslaagd ben voor mijn heftruck certificaat. Heel erg bedankt Cabooter People Academy voor de leerzame dag! Danny heel erg bedankt.”

Nieuws over Cabooter People Academy

Nieuws

Blijf up-to-date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required